Bu vize turu 4 yılık geçici vizesidir: şartlara uydunuz taktirde, kalıcı vize için başvurmanız mümkündür.  

Hak kazanmak için, belirlenmiş bir bölgede yasayan bir akraba veya eyalet tarafından sponsor edilmeniz gerekir.

Bir eyalet tarafından destekleniyorsanız, daimi ikamet hakkına sahip olmak için, Kırsal Kesim de 2 yıl yaşamak ve 12 ay süreyle çalışmalısınız.

Bir akrabanız tarafından destekleniyorsanız, 4 sene belirlenmiş bir bölgede yaşamanız gerekmekte

Hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için TR +90 546 946 38 11 | AU +61 2 9232 7055 numarasından veya sydney@inteducation.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Avustralya Göç ve Eğitim Ajansı