Bu vize türü bir eyalet tarafından aday gösterilmesi gereken kalıcı bir vizedir.

Nitelikli göçmenlik vizesi için gerekli koşulları sağlayamamanız durumunda size eyalet desteği vizesi uygun olabilir.

Her eyalet kendi ekonomileri için gerekli mesleklerin bir listesini yayınlar. İş deneyimi, İngilizce dil yeteneği veya uzmanlık becerileri açısından özel gereklilikler olabilir.

Genellikle, vize için kabul gördüğünüz eyalette en az iki sene ikamet etmeniz beklenmektedir

Başvurunuza aşağıdaki aile üyelerini dahil edebilirsiniz:

  • Eşler,
  • Bağımlı çocuklar, ve
  • Diğer bağımlı aile bireyleri (örneğin; sizinle yaşayan ve mali açıdan bağımlı olan ebeveynler).

Hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için TR +90 546 946 38 11 | AU +61 2 9232 7055 numarasından veya sydney@inteducation.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Avustralya Göç ve Eğitim Ajansı