Bu geniş grubun altında birçok geçici ve kalıcı vize çeşitleri vardır.

Genelde baktığımızda, sponsor şirket şartlarına uyan Avustralyalı bir işveren size:

  • Onaylanmış bir İşveren tarafından iş teklifinde bulunursa,
  • Mesleğiniz, Avustralya’ nın ekonomisinde ihtiyaç duyduğu ve kendi insan kaynakları ile mevcut açığı kapatamadığı meslekleri listelediği Kalifiye Meslekler Listesi’ndeyse,
  • Diğer kriterleri de sağladığınız takdirde,

İşveren Sponsorluğunda Verilen Göçmenlik Vizeleri kategorisi altında başvuruda bulunabilirsiniz.

Hizmetlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için TR +90 546 946 38 11 | AU +61 2 9232 7055 numarasından veya sydney@inteducation.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Avustralya Göç ve Eğitim Ajansı