November 15, 2017

Daha önce haber verdiğimiz gibi Avustralya Göç Bakanlığı ENS ve RSMS iş-veren sponsor vize tiplerinin Mart 2018’ den itibaren değişikliklere uğrayacağını belirtmişti.

Temel değişiklikler şöyle olacaktır:

  1. Meslek Liste: Mesleğiniz “MLTSSL (Medium Long Term Strategic Skills List)” yoksa “Permanent Residence” için başvuru yapmanız mümkün olmayabilir.
  2. Yaş sınırı: 50 yaştan 45 yaşına düşecektir.
  3. Maaş sınırı: sponsor iş veren size en az AUD$53,900 maaş vermeli.
  4. Sponsor iş-verenler için ek koşullar: sponsor olmak isteyen iş verenler eğitim için bütçe ayırmak zorunda kalacaklar.

Mart’ da yasanın çıkması ve bütün koşulların netleşmesi bekleniyor.

Genel olarak şartlar katılaştı; iş-veren sponsorunuz var ise 15 yılı aşan tecrübemiz ile size yardımcı olmak isteriz.

Avustralya Göç ve Eğitim Ajansı